Nechaj svoje oblečenie napísať ďalší príbeh

NO END FASHION

O móde sa vraví, že je „trend“, ktorý je uprednostňovaný skôr z ľahkomyseľných dôvodov ako tých praktických.  Jedno je však isté. Bez ohľadu na to, prečo vznikla, už stovky a možno aj tisícky rokov hýbe svetom.

Veď predsa je taká stará ako samotné oblečenie. Je prostriedkom komunikácie so svetom, prejavom našej nálady, môžeme ňou takisto vyjadrovať naše názory či postoje. Je súčasťou nás všetkých.

Diva aj princezná

Oblečenie bolo kedysi doslova majetkom. Vedeli ste, že sa kedysi dedilo z generácie na generáciu? Dnes sa koncept módy mení, a to najmä pre neekologické a často neetické praktiky. Hovoríme o fast fashion, ktoré my v REZKE zásadne odmietame. REZKE je totiž nadčasovosť a ekologickosť v jednom. Je to nikdy nekončiaca No end fashion.

Každá žena v sebe ukrýva kúsok dámy. Život nie je predsa len o teplákoch. Môžeš v sebe objaviť divu z Milána s obrovským klobúkom, ktorá bude sebavedomo kráčať v červených šatách. Zaobstaraj si módne kúsky, ktoré budú „in“ navždy. Móda je totiž mocná čarodejka, ktorá z každej z nás dokáže vyčarovať jemnú princeznú aj elegantnú bohyňu.

Móda, ktorá prežije

Dnešná doba doslova tlačí na rýchle nákupy oblečenia, ktoré reálne nepotrebuješ a možno ani nechceš, ale veď nosí sa to… Nehovoriac o tom, že tieto „trendové“ kúsky potom stoja v tvojej skrini a nenájdu žiadne využitie. Vytvor si vlastný štýl z nadčasovej klasiky, ktorá prežije celé generácie. O čom je teda REZKE? O dokonalej móde a ženskosti. Jednoducho o nás. Krehkých žienkach, sebavedomých divách, mamách na plný úväzok, vyťažených podnikateľkách...

REZKE prináša ženskosť a zároveň šetrí životné prostredie. Z tvojho preplneného šatníka sa zo dňa na deň môže stať ekologický. REZKE prináša módu, ktorá prežije roky. Myslíš si, že obliekať sa štýlovo by priveľmi zaťažovali tvoju peňaženku? V našom príjemnom obchodíku nájdeš kvalitné kúsky za zlomok ceny. Dokonalý vkus s módnym cítením. Odlíš sa od ostatných a staň sa súčasťou komunity „REZKE“ ženy. Každý kúsok oblečenia v sebe ukrýva príbeh. Vďaka jeho predaju/darovaniu či kúpe v ňom môžeš pokračovať.

Čarovné kabelky Dorkabags

Počula si už o nich? Tašky vhodné na pláž, nákup, či namiesto kabelky na trh. Nájdete v nich ideálny darček pre sestru, mamku, babku alebo kamarátku. Dorkabags sú vyrobené z reklamných bannerov, ktoré by inak skončili v koši.

Kúpou aspoň jednej dokážeš priamo podporiť ženy, matky v centrách DORKA rodiny, ktoré sa ocitli v náročnej situácii a potrebujú našu pomoc.

Našťastie sa nevzdali, postavili sa na vlastné nohy a chcú sa pohnúť vpred. Sú to mamy, ktoré každý deň bojujú za lepší život pre svoje deti a pre seba.  Ak nabudúce pôjdeš na nákup kabelky do nákupného centra, budeme radi ak si spomenieš na tieto silné ženy, ktoré nás potrebujú. Pomôcť sa vydať tou správnou cestou môžeš aj ty.

No end fashion

Ak máš oblečenia naozaj dosť a tvoja skriňa praská vo švíkoch dones svoje kúsky k nám. Nechaj ich napísať ďalší príbeh. Možno práve tvoje šaty či nohavice potešia ďalšieho zákazníka. Ak tvoje oblečenie bude mať chybičky krásy, poputuje na dobrú vec priamo na Arcidiecéznu charitu. Urob dobrú vec a buď súčasťou našej rodiny REZKE.

SWAP Košice

Ak máte chuť zažiť skvelú atmosféru výmeny oblečenia, my v REZKE štvrťročne organizujeme aj oblúbené podujatie SWAP Košice. Podmienky sú jednoduché: vytrieďte si šatník a kúsky, ktoré už nenosíte ale sú stále pekné, vyperte a prineste na swap. Zaplatíte vstupné 5 eur, za ktoré dostanete 10 žetónov, ktoré si môžete vymeniť za nové vyswapované kúsky. Pocit, že vaše nenosené oblečenie urobí radosť niekomu inému a na oplátku si doplníte šatník aj vy o nové kúsky, je nenahraditeľný.

Dušu tohto blogu vytvorila naša úžasná zákazníčka Zuzana Kožlejová.

Ďakujeme ♥